Jelenlegi hely

Ismertető

A Pannon Mobil Nyelvoktató Központ a Pannon Egyetem, az LSI Informatikai Oktatóközpont és a Combit Zrt közös munkájának terméke.

Fő célunk a nyelvtanulás támogatása modern, multimédiás tananyagokkal és okostelefonon is használható alkalmazásokkal.
Így a tanuló szabadon dönthet, hogy mikor és hol akar tanulni.

A multimédiás leckéket a fejlesztendő készségek és a témakörök alapján rendeztük menükbe, így hamar kiválaszthatók a pillanatnyilag leghasznosabbnak vagy legérdekesebbnek látszó leckék.
A kiválasztott leckéket a tanító alkalmazás letölti az okostelefonra (vagy a számítógépre), aztán ezek később is megtekinthetők, internetes kapcsolat nélkül is.
Minden leckéhez tartoznak feladatok, amelyek megoldását az alkalmazás azonnal kiértékeli vagy (pl. fogalmazás vagy felvett beszéd esetén) automatikusan elküldi tanári kiértékelésre.

A tanári értékelés folyamatosan zajlik, az elkészült eredményeket az alkalmazás automatikusan letölti az okostelefonra vagy akár internetes kapcsolatú számítógépen is megtekinthetők.
A Központ folyamatosan vezeti a tanuló összesített eredményeit, készségenkénti (beszédkészség, íráskészség, hallásutáni értés, szövegértés) bontásban, valamint az egyes témakörökben megtekintett leckék számát is vezeti. Ezek a vezetett adatok (tanulói profil) bármikor megtekinthetők okostelefonon vagy számítógépen.

A szolgáltatások igénybevételéhez regisztráció és tandíj befizetése szükséges. Létezik kezdő, középhaladó és haladó kurzus, amelyek között a tanuló választhat az előismereteinek szintje alapján.

Tags: 

Bejelentkezés

Navigáció

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen